11. november 2010

Pendlermat: Findus Tikka Masala

Det kommer stadig nye middagsretter på markedet, og nå har også Findus kastet seg ut i den Asiatiske jungelen av spennende mat. Og nettopp spennende og innbydende er ihvertfall innpakningen. Retten på bildet ligner noe du får servert på en middels anstendig Indisk restaurant. Resultatet på en pendlerhybel ble ikke akkurat det samme...

Tilberedelsen kan skje enten i panne eller i mikroovn. Det er ikke tvil om at panna gir det beste resultatet av denne type mat. Mikroen varmet halve porsjonen (ca 300 g) på totalt 6 minutter etter å ha rørt rundt halvveis. Fargene ser nogenlunde klare ut, og det er heller ikke vanskelig å tyde hva de forskjellie ingrediensene faktisk er. Det er dessverre ingen selvfølge med fastfood.

Smaken er grei. Man merker forskjell fra bit til bit, alt etter hvilke grønnsaker man treffer, og dette er helt OK. Det kan også være en utfordring å mikro-varme grønnsaker og ris pga forskjellig tykkelse og konsistens, men dette gikk også fint her. Minuset er at retten fort virker tørr, fordi sausen/kraften er av begrenset mengde, og langt mindre enn f.eks. Fjordlands asiatiske retter hvor det er rikelig med saus. Dette var nok også den mest fremtredene skuffelsen. Når Fjordlands asiatiske mat nå ER nevnt, er ikke Findus` Tikka Masala i nærheten av samme nivå.

Prisen er bra. Ca 27 kr for en pose, som for meg holder til to middager.

Konklusjon: 3 av 5 stjerner herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar