15. november 2011

Hirtshals - Langesund : Billetter kan nå bestilles!

Arbeidet med Fjordlines nye Danmarksferger skrider fremad, og 14. november ble det mulig å bestille plass til jomfruturen mellom Hirtshals og Langesund, tirsdag 2. oktober 2012. Ja, altså ett år til... men dog. Det virker som mange gleder seg til igjen å få konkurranse på Skagerrak, og ikke minst meg selv som pendler ukentlig til Norge.

Inntil begge de to fergene blir levert, den andre våren 2013, blir det avgang hverannen dag på denne ruten ser det ut som.
Avgang fra Hirtshals kl 0900, ankomst Langesund kl 1330.
Avgang Langesund kl 1500, ankomst Hirtshals kl 1930.
Prisen for èn voksen èn vei er kr 149 på de første avgangene.

Her er info sakset fra Fjordlines nettside:

Fjord Line er i gang med en spennende reise. To flunkende nye cruiseferger skal stå klare til å ta i mot våre passasjerer i løpet av neste år.
Det blir et helt nytt konsept, med daglige avganger fra hver havn til samme tid, større skip med topp moderne fasiliteter av alle slag, en variasjon av restauranter, cafeer og barer, shopping og helt nye underholdningskonsepter.
Velkommen til å utforske Fjord Lines nye skip, på disse sidene vil vi presentere skipene så du kan se hva du har i vente og følge oss på denne delen av reisen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord 1. oktober 2012!
Mandag 14. november starter salget av billetter for reisende med bil som vil være med på jomfruturen mandag 1. oktober neste år.

Bilde fra fjordline.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar