12. december 2010

Stena Saga får 750m2 spa-senter - til glede for bl.a. pendlere

Dagseilingen på 9 timer mot Norge kan ta pippet fra enhver, hvis man ikke er forberedt på å skulle oppholde seg ombord i en ferge en hel dag. Og skjer det i vinterhalvåret med mørke kvelder og morgener, samtidig som utendørstemperaturene holder seg under 0, holder man seg mest innendørs på fergen. Det har Stena tilsynelatende forstått, og prøver nå enda hardere å lage tilbud til de reisende på dagtid.

I januar 2011 begynner Stena Line ombyggingen av konferanseområdet på Stena Saga (Oslo-Fr.havn) til et helt nytt og utvidet spa-senter på 750 m2. Konseptet kalles Pure Nordic Spa – og hvor de fire årstider blir et gjennomgangstema ettersom årstidene skifter.

Her skal det tilbys allslags avslapping i form av massasje, boblebad, dampbad, badstue, en egen skjønnhetssalong med frisør og en liten kafe, og det blir barnefritt, ifølge Stena Line. 
Spaanlegget med et avslappingsområde i glass, blir bygget helt foran på dekk 9.
Her kan spa-gjestene nyte panoramautsikten gjennom enorme vinduer to dekk under kapteinsbroen. Noe av omådet får også glasstak. Det nye spaanlegget erstatter flere konferanserom som ikke lenger er like attraktive.

Stena investerer 30 millioner denne vinteren for å oppgradere den 29 år gamle fergen. Foruten det nye spa-senteret blir det også pusset opp i trapperom, byttet tepper og stoler, og det etableres et nytt kjøkken til buffetrestauranten. Samtidig skal det også monteres ducktail ("andehale" akterut som skal bedre skipets drivstofforbruk).

Stena håper å kunne åpne Spa-senteret i midten av februar. Les mer og se flere bilder her.

Fra januar - november i 2010 har ca 500.000 passasjerer reist med Stena Saga.

Som sedvanlig går diskusjonene høyt på skipsforumet www.shipsforum.dk om hvorvidt ombyggingen vil gavne utseendet på Stena Saga. Link til Shipsforum her :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar